Ravintolapäällikkö

Nyt olis Muikkuravintolassa isot, mutta valamiiks venyneet suappaat täätettäviks. Piällysmies Ari Kuurne on uurastanna savolaesen ravintolakulttuurin etteen 30 vuotta ja siirtyy kohta tiskin toeselle puolelle naattimaan ansaetusta eläkeläesen aktiivielämästä.

Varsinnii muikkuruokiin erikoestunu kuopijolaenen Sampo on Suomen vanahimpia ja kuulusimpia ravintoloeta. Ovet aakes jo 1931, kun kieltolakikii olj vielä voemassa. Sampon suosio on jo 90 vuotta ollu tasasen varmoo ja siihen on syysä. Sampo jos mikä on ihan viärentämättömästi paekallinen ja sen muikkuannokset on monneen kertaan palakittu ja maenittu valtakunnan parraena. Muikut on maestunna valtakunnan piämiehille, ministereille, rokkareille ja varsinnii ihan tavalliselle kansalle. Sampossa Kuopio ja savolaesuus on löövettävissä kaekista helepoemmiten. Aeto savolaenen palavelu ja yli kolomekymmentä vuotta tismalleen samana säelyny ruokalista ee voe olla tekemästä semmosta äjjäästä, että uuvestaan on aena tultava!

Nyt oes hakusessa omanlaesesa persoona, joka omalla olemuksellaan jatkaa lekentaarisen ravintolan tarinoo pitkälle tulevaesuuteen!

”No mittees siinä hommassa pitäs tehä?”

Sampon luonne ja historia vaalii savolaisuutta ja sen luonteen mukaista lupsakkaa ja välitöntä asiakkaiden huomiointia. Johdat tiimiäsi keskeltä ja asiakaspalvelun sydämessä. Työympäristö on avoin, huumorintäyteinen ja tiimi kerrassaan loistava. Niin tiimin, kuin myös ketjumme tuki auttaa sinua työssäsi eteenpäin.

Ravintola-alan ammattilaisena vastaat toimipaikkasi henkilöstöstä, asiakaspalvelusta ja tuloksesta. Johdat ravintolatoimintaa saavuttaen ylivertaisen asiakaspalvelutason, optimaalisen tehokkuuden, maksimaalisen myynnin sekä henkilökunnan arvostuksen parhaimpana työpaikkana. Varmistat, että henkilökunta voi hyvin, viihtyy työssään ja saa ansaittua palautetta tekemästään työstä.

Tuloksen analysointi, kasvattaminen ja tehokas organisointi kulkee kaikessa tekemisessäsi mukana. Johdat esimerkilläsi toimintaa pienistä kokouksista kesän kiireiseen sesonkiin. Tuet ja ohjaat loistavaa, talossa pitkään ollutta, tiimiä tuloksellisesti ja motivoivasti. Ymmärrät henkilökunnan tyytyväisyyden tärkeyden toiminnan onnistumiseen ja tavoitteesi on saada heidät loistamaan.
Sidosryhmäyhteistyö on myös yksi tärkeä osa tehtäviäsi. Toteutat työtäsi löytäen sopivan tasapainon työn tehokkuuden sekä asiakkaille että kumppaneille tuotettavan lisäarvon välillä. Myyt sekä toteutat tapahtumia omalla persoonallasi ja ammattitaidollasi.

Food&Events -ketjun missio on tuoda lisäarvoa kumppaniemme ja asiakkaiden arkeen tarjoamalla elämyksiä ja edelläkävijyyttä kaikenlaisiin tapahtumiin ja ravintolahetkiin. Sinun johdollasi jatkamme hyvää matkaamme kohti ruokaravintolatoimen yhä elämyksellisempää tulevaisuutta, läpi haastavan maailmanhetken, missä korostuu jatkuva toiminnan optimointi vallitsevien rajoitusten puitteissa yhdistettynä henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimiseen, matkallamme kohti uutta normaalia.

Kuulut Food&Events -ketjun johtoryhmään ja raportoit ketjujohtajalle.

”Milleekähän konstilla tuossa pärjeis?”

Onnistuaksesi tarvitset positiivista kyllä-onnistuu -savolaisasennetta, luovuutta ja paineensietokykyä. Kyky johtaa tiimiäsi innostavasti on avainasemassa onnistumiseen. Osaat sytyttää niin vakituisen kuin extratyöntekijöiden työliekin päivästä toiseen. Sinulla tulee olla palavaa halua oppia uutta, kannustaa työyhteisöäsi kasvamaan ja olla läsnä arjessa. Olet tuloshakuinen ja esimerkillä johtava esimies, joka näkee haastavimmissakin tilanteissa ratkaisuja. Osaat katsoa asioita aidosti asiakkaan silmin ja löydät ne oikeat tavat ja toimintamallit, joilla asiakaskokemuksen hyvä laatu varmistetaan jatkossakin.

”Tuo se kyllä oes se minun homma!”

Jos löysit itsestäsi savolaissydämen, sinulla on osaaminen ruokaravintolan johtamisesta ja kokonaisvaltainen ymmärrys ravintolatoimen luotsaamisesta ravintolamaailmassa hae heti! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse Food&Events -ketjun ketjujohtajalle Kristian Helanteelle kristian.helanne@restel.fi 12.9.2021. mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Kristian antaa mielellään lisätietoja tehtävästä puhelinnumerosta 040 831 8300.

”Elä eppäele killauttoo, jos tuntuu että peilistä kahtoo tolokun piällysmies!”

Restelin omia rekrytointeja koskevan rekisteriselosteen löydät osoitteesta
https://www.restel.fi/rekisteriseloste